HealthBeing er en holistisk sundhedsmodel, som jeg udviklede i 2017 ud fra det bedste jeg kender til fra vestlig medicin, energimedicin og meta-medicin. Den anskuer sundhed fra 7 forskellige niveauer relateret til forskellige livstemaer, følelser og fysiske organer. Årsagen til sygdom/symptomer samt indgangsporten til healing kan findes på hvert af de 7 niveauer. Mennesker er forskellige, og derfor vil der være nogle behandlingsformer, der passer bedre til nogle mennesker end til andre. Det samme symptom kan også have forskellig årsag, og jeg bruger bl.a. meta-kinetik til at finde den dybereliggende årsag bag symptomerne. Jeg behandler dog på alle niveauer for at styrke det samlede system og øge vitaliteten. Hvis vi skal gå mod ægte og varig trivsel, skal vi derfor tage os af os selv på alle niveauer og arbejde bio-psyko-socio-øko-spirituelt.

Jeg bruger HealthBeing som udgangspunkt i alle mine behandlinger, undervisning og retreats, og jeg arbejder altid ud fra mine kerneværdier: ligeværdighed, nærvær, nysgerrighed, autenticitet, integritet og rummelighed.

Jeg har lavet en Ebog, “7 nemme trin til trivsel” hvori du kan læse mere om HealthBeing og blive inspireret til selv at tage nogle positive skridt henimod mere sundhed, højere bevidsthed og øget trivsel.

Nedenstående billeder er måder jeg selv forsøger at skabe balance i mit liv på – natur, kreativitet, stille refleksion og legende samspil – her en dans med min tvillingesøster.