Jeg hedder Aselya Nielsen, og jeg er holistisk læge og ”health-navigator”…

Det betyder, at jeg er ekspert i at se forbindelser og sammenhænge mellem elementer med betydning for sundhed og trivsel. Ud fra en helhedsforståelse hjælper jeg mine patienter med at skabe størst mulig sundhed, balance og trivsel i deres liv. Jeg er drevet af en enorm nysgerrighed på at forstå mennesket, set i forhold til både kroppen, følelserne, tankerne, relationer, samfund og kultur, det åndelige og det eksistentielle.

Jeg har altid været meget nysgerrig og drev som barn de voksne til vanvid med mine mange spørgsmål.  Jeg var en håbløs legekammerat for min tvillingesøster, for jeg sad for det meste med næsen i en bog. Da jeg var 12 år gammel blev jeg introduceret til den spirituelle verden, og mit liv fik en ekstra dimension. Herefter blev min søgen efter viden udvidet til også at være en søgen efter mening. Jeg lærte at meditere, og jeg har siden da bevæget mig mellem videnskabens og spiritualitetens yderpoler.

På et personligt plan har det været udfordrende at skulle rumme begge poler indeni, og jeg har i mange år enten været meget videnskabelig eller meget spirituel. Dette har gjort, at jeg har kunnet fordybe mig fuldstændigt i begge verdener og har opnået stor viden inden for begge områder. Der har dog også været smerte forbundet med denne vekselvirkning.  Det var som om jeg ikke forstod at få “hele mig” med rundt i de forskellige yderpoler, hvilket gav en følelse af at være ufuldkommen.

Gennem professionelle og personlige erfaringer – en god blanding af udfordringer,  nederlag og succes – er broen mellem yderpolerne gradvist blevet skabt indeni mig. Fordi jeg nu ER broen, kan jeg fungere som brobygger mellem forskellige sundhedssystemer, samt hjælpe mennesker med at opdage og forstå forbindelserne indeni dem selv.

Jeg tilbyder at gå med dig på en tilsvarende rejse – mod  bevidsthed, sundhed og balance.

Aselya,
Er du klar over hvilket kraftfuld redskab du udfører?
Du er læge, psykolog, videnskabskvinde og healer
Din indsigt som læge, sammen med din måde at formulere dig på, som rammer dybt og sandt ind, så kroppen føler sig mødt, og derved kan forløse gamle og gemte traumer på dine tests
Det var en magisk oplevelse.
Under testen var der tydelige reaktioner i kroppen som blev forløst, derefter kom ordene og forståelsen.
Stor taknemmelighed.

Åse

Hej skønne Aselya

Jeg er overrasket over dybden af metoden. Det er for mig altid en sandheds indikator, hvis min evne til at tage kontrollen over det, ikke længere er tilstede.
Jeg kom dybt, fik fat på et barndomstema der stod klar til belysning.
Jeg var i trygge hænder og følte mig mødt så meget, at jeg i tillid lod det komme frem i lyset.

Tak for en fantastisk smuk oplevelse i dine kyndige hænder.

Helle

Hej – Jeg synes at det går godt efter behandlingen. Føler jeg står mere fast og er mere mig det er dejligt. Mere afbalanceret er nok det ord der dækker bedst. Så mange TAK

Lene

Ved at spørge din krop, evner Aselya let at nå dybt ind bag alle idéer, lige ind hvor det er mest relevant. Hun er dygtig, har mange værktøjer med sig, og det er en smuk oplevelse af viden og stærk intuition i sundt samspil. Min oplevelse af behandlingen var dybdegående, afklarende og opløftende. Jeg har tydeligt mærket effekten i tiden efter. En særlig forståelse er trådt ind, som melder sig hver gang det punkt kommer i spil – og det gør det tit, for hun fik fat i roden bag adskillige mønstre, der påvirker tanker, adfærd, sindstilstand og udsyn i hverdagen. Stort energetisk skift og en forståelse der rykker. Aselya møder en helt nede på jorden med naturlig hjertevarme og nærvær

Gry

Tak for at holde rummet smukt idag – det er for mig en stor del af en forløsning/ healing, at blive vidnet

Maria

Jeg har følt mig meget friere i mit bevægeapparat med en stor lyst til at danse og bevæge mig. Jeg har stadig en trykken omkring solar plexus som jeg forbinder med min følelse af unwanted. Det føles som om der er bevægelse i det dog og jeg oplever, at jeg lykkes med min undervisning og mine terapier fra et dybt og sandt sted. Det har været en powerfuld oplevelse og meget helende, at være i behandling hos dig.

Laila

Aselya Nielsen er en meget kompetent og dygtig behandler, der udviser stor engagement og indlevelsesevne i hendes patienter.

Hun er tillidsvækkende og man føler sig tryg og godt tilpas.

Hun er rolig og arbejder meget koncentreret.

Hun er god til løbende at informere om HVAD der skal ske og hvad der er for metoder hun bruger.

Jeg vil helt sikkert anbefale Aselya til andre, da jeg har fået stort udbytte og indsigt efter min behandling

Sanne

Hej Aselya.

Du sætter godt nok nogle processer i gang hos mig. I aftes efter behandling var jeg meget træt og sov tungt i nat. I dag får dine ord lov at fylde, og jeg kan mærke at jeg ser tingene i et helt andet lys. Her til morgen var det diastolske blodtryk “kun” 110 (var 139)!

HeidiSygeplejerske